0

Enkel app för att ha koll på kostnaderna under semestern.

Jag och min partner är på semester i Medelhavet just nu, igår skrev jag lite ekonomiska tips gällande resande. Idag diskuterade jag och min partner om hur mycket vi hade spenderat såhär långt. Vi visste mellan tummen och pekfingret men vi hade ingen exakt siffra.

Tidigare när vi har rest så har vi alltid följt alla utgifter genom en gratisapplikation som heter Costsplit. Vi fyller helt enkelt i varje enskilt köp och därefter räknar applikationen av i slutet på resan vem som är skyldig vem. Inte nog med att den trackar vem som skall betala vem, man får dessutom en komplett överblick över alla kostnadsposter och vad det är man lägger mycket pengar på.

Appen funkar på så vis att man skapar en ny “grupp”, därefter lägger man till individerna i gruppen och därefter varje inköpspost. Man får valmöjligheten om vem det är som har betalat och för vem denna har betalat. Resten av beräkningarna hanterar appen.

Jättesmidigt, vi har fyllt i appen idag, igen.. vi har definitivt inte överspenderat vilket är goda nyheter.


the_erk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *