Varför en blogg om pengar, frihet och livsstil?

  • av

Jag arbetar inom IT sedan ett decennium tillbaka. Däremot är ett av mina stora intressen ekonomi. Jag har fått frågan av min Sambo om varför jag börjat skriva på en blogg. Faktum är att ekonomi alltid har varit en av mina största intressen. Jag har alltid velat bli “miljonär”…. jag har dock inte vetat om vad en miljonär faktiskt är, jag har alltid associerat miljonärer med konsumtion på dyra varor..

Har jag vetat hur jag blir miljonär? Nej… Eller initialt trodde jag att jag behövde bli proffsidrottare, musiker eller underhållare. Men faktum är att gemene man som lyckas skapa sig en nettoförmögenhet på över 10 miljoner kronor eller mer över en livstid sällan har en “spännande historia” bakom sig.

Det har tagit mig många år att lära mig hantera pengar. Jag har stampat på de flesta minor själv. Jag kommer från en familj med ensamstående mor och syskon i ett utsatt förortsområde. Allting talade emot mig och om det var någon som var dömd att misslyckas så var det jag.

Likväl står jag här och skriver en blogg om pengar, om hur du kan bli miljonär, genom hårt arbete, rutin och kunna upprätthålla en bra livsstil på vägen dit. Denna blogg är en reskamrat för dig som också påbörjar en resa mot ett ekonomiskt oberoende liv. Det spelar ingen roll hur tufft du har haft det historiskt sätt och i vilket läge du är. Om du har viljan så hittar du vägen!

Till frågan om varför jag skapar en blogg om pengar, frihet och livsstil… det är absolut inte för att tjäna pengar.. men jag måste medge, om jag kunde skriva om ett av mina största intressen och få betalt för det, hade jag tagit det? Antagligen… vilken frihet det hade varit att kunna vara ekonomiskt oberoende genom att driva en egen blogg.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *